Hartelijk welkom op de website
Diëtistenpraktijk Enschede
van Maggy Owel

U leest hier welke adviezen en begeleiding ik graag geef over voeding, eetpatroon in relatie met gezondheid of aandoening. Uw wensen, leef- en eetgewoonten zijn het vertrekpunt in de behandeling en waar u aan of naar toe wil werken de leidraad. En lekker eten blijft natuurlijk voorop staan.

Ik onderzoek graag met u de mogelijkheden om met kleine aanpassingen in uw dagelijkse voeding en eetpatroon het gewenste resultaat te bereiken zoals verlagen van bloedglucose, bloeddruk en/of cholesterol, van gewicht; verminderen van klachten bij bijv. PDS.

Wilt u weten of uw voeding volwaardig is, bijvoorbeeld bij (wens tot) zwangerschap, vegetarische of veganistische voeding, of uw kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Ik geef u graag antwoord en licht dit met uitleg toe.

Behalve persoonlijk advies en begeleiding geef ik ook voorlichting over voeding en gerelateerde aandoeningen aan groepen zoals beweging bij diabetes of COPD, aan bedrijven, scholen en zorgverleners om de kracht van voeding te belichten.

Voeding en eten is mijn passie !