INDEX - CV - ATELIER ANDRÉ BOONE

HET IS NIET ZO

collectie Tweede Kamer


Na een periode van restauratie staat het beeld weer voor de ingang van het gebouw van de parlementaire enquête commissie 2023. Voorbijgangers fotograferen het werk.

De ingang van het Logement van de Heeren van Amsterdam. Het gebouw voor de Parlementaire Enquête Commissie van de Tweede Kamer. Het beeld is na een grondige renovatie van de voorpui op 22 november 2006 tijdens de verkiezingen geïnstalleerd. Het beeld is in hoogte verstelbaar. In het concept van het beeld is er een lage en hoge stand. Het beeld staat nu in de hoge stand dit betekent er is geen parlementaire enquête.

het is niet zo in gekleurde neonletters © André Boone

In 2023

notities15-3-2006 plaatsing 22 - 11 - 2006 de (montage)plek uitvoering 7-10-2004 concept
up